2013. október 19., szombat

MetalGun - 10. fejezet

-MetalGun
by: Sheeny
10. rész - Sonny vs. Kazuo - A mesterlövészverseny

Toru eltervezi, hogy megint meglátogatja szeremélt, Mizukit. A ház tulajdonosa helyett azonban egész másvalaki nyit ajtót. Sőt, még megdöbbentőbb tény, hogy ezzel a személlyel nemrég találkozott az esélyen. Ez a személy nem más, mint az érzéki megjelenésű Myu. Fekete franciás, csipkés fehérneműben, kigombolt fehér ingben. Nem szívbajos, Toru szívverésével azonban valami most biztos nincsen rendben. A meglepett férfiú össze-vissza kapkodja a fejét zavarában.

- Szia! - köszön rá a lány mélyebb hangjához képest csilingelőbben.
- Szia! Ööö-ööö... Mizuki nincs itthon? - kérdezi rákvörösen.
- Gondolom, most megleptelek. 
- Hát nem kicsit.
- Mizukival barátnők vagyunk. Felajánlotta, hogy itt lakhatok addig, amíg nem sikerül nekem is valami szállást találnom.
- É-é-értem - feleli még mindig dadogva a gavellér. - Ez nagyon kedves tőle - teszi hozzá zavartan bólogatva.
- Mizuki elment itthonról - folytatja a mondanivalóját, ami mondjuk Toru számára is nyilvánvalóvá vált. - Említette, hogy tegnap nagyon beteg volt, de én úgy láttam, hogy ma már sokkal jobban van.
- És nem mondott semmit, mikor távozott?
- Nem - válaszolja kurtán. - Kellett volna? - teszi fel érdeklődve a kérdést.
- Neem, nem! - vágja rá gyorsan - Csak úgy érdekelt.
- Nem akarsz egy kicsit beljebb fáradni? - mondja, és egy kicsit tárgabbra nyitja az ajtót. - Hátha megérkezik addig, amíg itt vagy.
- Hát jó, megvárhatom. - Lép beljebb.
- Nagyon jól éreztem magam veled az estélyen - idézi fel emlékét Myu.
- Nekem is kellemesen telt az éjjel a társaságodban.
Toru némi bűntudatot érez a csók miatt, ahogy ő is visszaidézi azt az éjjelt.
- Lehet egy kérdésem? - rántja vissza Torut a gyönyörűség.
- Természetesen.
- Ti Mizukival jártok?
- Ezt pontosan magam sem tudnám megmondani! Már megcsókoltuk egymást, és sokszor közvetlen velem. Van amikor azonban olyan zárkózottnak tűnik.
- Pedig nem igazán lehet egy ilyen férfit találni mindenhol - bókol neki a lány. - Egyébként miért fordítod el mindig a fejed? Amióta ajtót nyitottam, alig néztél rám - bigyesszti le a száját a nő, aki hát tényleg nem olyan adottságokkal rendelkezik, hogy rá se nézzen az ember. Mert bizony ez a nő ott kerek ahol kell, és nincsenek eltúlzott méretei.
- Miért? Nem zavar téged, hogy így látlak? - kérdezi meg döbbenten Toru, aki már tényleg nem tudja, hova nézzen.
- Előtted nem vagyok szégyenlős - búgja neki, és nagyon közel hajol az ajkaihoz. Szinte összeérnek.
- Myu, hagyd ezt abba! - szólítja fel a nőt, miközben finoman próbálja eltolni magától.
- Talán nem vagyok elég kívánatos?
- Nem-nem-nem, nem erről van szó! - Próbálja kivágni magát Toru a helyzetből, és egy hatalmasat nyel. Az izzadtság pedig egyre jobban kezd folyni róla, mivel igencsak melege van az egész helyzettől. - Észbontóan jól nézel ki, de...
- De? - vág közbe a kiéhezett amazon.
- Nem hiszem, hogy ez helyes lenne, amit most tennénk.
- Ne izgulj, én tudom, mi a helyes.

Myu Toru érzéki pontjába ül bele, amin el is kezd dörgölőzni, miközben leveszi magáról az ingjét. Hogy Myu jobban felizgassa lelkileg összekuszált partnerét, megfordul, és hosszan belenyal a nyakába. Úgy néz ki, hatásos, mert a testőr fejét vesztve lefejti a lány melltartójának jobb oldali pántját, és a vállától egészen a nyakáig kezdi csókolgatni, miközben gyengéden simogatja finom, puha testét. Aztán mint akit hirtelen megrázott volna az áram, úgy rázza meg magát a Toru. Ellöki magától a lányt.

- Ne haragudj, de ez így nem megy nekem! - feleli lelkileg teljesen megsemmisülve a férfi és a kocsihoz siet. Myu próbál utána sietni, de csak az ajtóig követi. Mintha akart volna Torunak valamit mondani, végül mégsem teszi. Szeme megtelik könnyel. Sakamoto idegesen a saját hajába túr, majd elhajt. Ilyenkor a legjobb megoldás, ha az ember gyorsan ledönt egy pár italt, de még jobb, ha van valaki, akinek elmondhat  mindent. Ez az ember nem más, mint Kazuo.

- Ejj, ejj ember! - kezdi fejcsóválva Kazuo. - Először Mizuki, most meg a csáboska? Kezdesz rajtam is túltenni.
- Nem tudom, mi van velem, tesó! Egyszerűen mind a két lány elvette az eszemet. Myu ízig-vérig nő. Tele van nőiességgel, tele van romantikával, érzelemmel fűtött, egyszerűen olyannak érzi a légkört is az ember maga körül  az ő jelenlétében , mint aki maga is szerelmes. Nem tudom, hogy csinálja. De ugyanakkor ott van Mizuki kedvessége, játékossága, szellemessége... Legjobb lenne, ha a két lány egybe lenne "gyűrve".
Kazuot ez a "Legjobb lenne, ha a két lány egybe lenne gyűrve" mondatrész elgondolkodtatja.
- Most, hogy így mondod - kezdi így a szőke - Mintha már láttam volna korábban. De egyszerűen nem jut eszembe még mindig, hogy hol...
- Nem tudom, én soha nem találkoztam eddig vele.
- Jobb, ha most megyek - tekint méregdrága órájára a lányok vágya - este kezdődik a verseny!
- Mennyit készültél rá? - kérdi gyanúsan Toru.
- Ööö... 10 percet? - feleli teljesen természetesen Kazuo.
- 10 PERC!!! MÁSOK ERRE HÓNAPOKAT KÉSZÜLNEK!
- És? Le tudtak győzni?
- Te beteg vagy!
- Azon gondolkodom - nagyképű kiejelentés, de ettől most tekintsünk el, Kazuo gyorsan vált témát - hogy vajon Kiyoko el fog e jönni megnézni.
- Esély megvan rá - kacsint Kazuora utalva arra, hogy Kiyokot nem hagyja hidegen a srác.
- Hát... Merem remélni!
- Én biztos ott leszek.
- Kösz! Hozod Mizukit is?
- Ha el tudom érni...
- Jó. Azért, ha megfogadsz egy tanácsot, tisztázd le magadban, hogy kit akarsz igazán.
Elköszönnek egymástól, és különválnak. Toru rövid autózás után egy utcasarkon meglátja Mizukit. Azonnal megáll a lány mellett!
- Mizuki! - kiált fel Toru megszólítva és kicsit megijesztve a lányt.
- Szia, Toru! - köszönti, mikor meglátja, hogy ki állt meg előtte.
- Ne haragudj, nem akartalak megijeszteni! Annyira örülök, ahogy látom, hogy jobban vagy.
- Sajnálom, hogy aggódnod kellett értem.
- Nem kell sajnálnod! Természetes, hogy aggódok érted.
- Beülhetek melléd? - kérdezi Mizuki egy kicsit lesütve a szemét, amire Toru válaszul kinyitja az ajtót neki.
- Hová tartasz? - kérdezi meg lovagiasan a helyet kínáló.
- Megyek már hazafele. Toru - komorodik el hangja - sajnálom, hogy kikapcsoltam a telefonod, olyan hirtelen jött ez az átmeneti odaköltözés dolog. Nem akarok a terhedre lenni!
- Ne butáskodj. Ha terhemre lennél, nem ajánlanám fel!
Egy darabig szótlanul néznek egymásra. Toru elviszi Mizukit haza, és a lány készülne kiszállni, amikoris a szerelmes hős elkapja a lány kezét. Lehajtott fejjel beszél Mizukihoz.
- Maradj még itt, kérlek! - öleli magához szorosan a lányt, melybe a magához ölelt fél belepirul egy kicsit.
Toru attól fél, hogy ha nincs mellette Mizuki, akkor megint a másik nő karjaiban kötne ki, és ő ezt pedig nagyon nem akarja. Felnéz zavarban lévő imádatához, majd ajkait lassan övéihez közelíti, és hosszan megcsókolja. Mizuki először el akarja lökni magától az amúgy nagyon jól csókoló férfit, ám tiltakozása nem tart sokáig, és még forróban csókolja vissza. Kezével az oldalától a hátáig simogatja a szépséget.
-

Elkérezett a várva várt pillanat. Telt házas aréna fogadja a versenyzőket és a közvetítőket, ami nem meglepő, hiszen Kazuo miatt ismét sok nyafogó-vinnyogó-sikító-vijjogó-szirénázó-mit tudom én még milyen tinilány jött el csak azért, hogy ájulásig, sírva sikítson, amikor a sztár megjelenik. Azért természetesen a hozzáértők is tiszteletüket teszik az egyik legnagyobb rendezvényen, akik írásra készen tartják tollukat, ceruzujákat jegyzetfüzetük felett, avagy aki tehetősebb, az egy-egy VIP-helyről szemléli az eseményeket laptopjaikba gyűjtve az adatokat, hogy azt kielemezzék, szakvéleményt mondjanak, avagy statisztikát csináljanak, a biztonsági emberek pedig folyamatosan lótnak-futnak az emberek között, hogy ne törjenek át sehol, avagy ne szabaduljanak be az arénába, ezt segíti egy helikopteres megfigyelő is, szóval a felhajtás nagy, a levegő izzik. Most már mindenki a helyén van a versenyzőkön kívűl. Lassan a kommentátoré a szó, aki az utolsókat köszöröli a torkán, hogy egy kicsit se csússzon hiba a közvetítéseket. Jegyzeteit, információit gondosan, jól láthatóan maga elé teszi, hogy esetleg fel tudjon olvasni belőle ezt azt a helyszínen lévők számára és azoknak, akik netán TV-n követik az eseményeket.
- Hölgyeim és uraim! Igazán nagy megtiszteltetés számomra, hogy közvetítője lehetek ennek a nem mindennapi eseménynek. Egyenesen kiváltságnak érzem, hogy Shinizaki stílusát láthatom élőben, és mindezt közvetíthetem is. Képes lesz e vajon bárki is csak megszorongatni is, Matthew? - kérdezi közvetítő társát.
- Elnézve a mezőnyt ezt nehéz lesz megmondani, sok minden változott a legutóbbi bajnokság óta, és sokan fejlődtek nagyon sokat. Igazlmas csatákra számíthatunk, rengeteg versenyző jött el, és a nézőszámra se panaszkodhatunk ezúttal sem - adja a diplomatikusnak mondható választ Matthew.
- Csakugyan, és íme, eljöttek az este főszereplői! Láthatjuk, ahogy felsorakoznak egymás mellé a nézők számára is jól láthatóan, mindegyikőjüket nagy ováció fogadja! Meg is érdemlik, ezek vagány fiúk! Páran még mindig nem jöttek ki, de nem is húzom tovább az időt és az idegeket, igen! Megérkezett az est legnagyobb alakja, az ikon! Fogadják az arénában: Shinizakiiiiii Kazuooooooooot!!!
Sztárhoz méltóan látványos show-val lép be az arénába. Mit belép? Egyenesen beugraszt! Még mielőtt elahagyná a kerekeik a talajt, Kazuo a látványosság kedvéért kifaroltatja balra a Supra farát, és így "repül" neki a világnak, miközben három beállított célt pontosan a közepén eltalál. Most ez a mesterlövész belépője, mindig más koreográfiát talál ki. Legutóbb például úgy lőtt le minden célt, hogy össze-vissza pörgött a levegőben, és még talpra is állt a mutatvány végén.  A kommentátorok el vannak ájulva a mutatványtól, most a visszafogottabb riporter is teljesen extázisba kerül és folytatja emígyen a közvetítést. Egyvalaki még mindig hiányzik.
-Valakit azonban még mindig nem mutattunk be! erősíti meg Dave!
- Így van, most már csak egy ember van hátra, aki ez előtt egy versenyen sem vett részt, bár sokak szerint komolyan kell vele számolni.
- Ne is tépjük tovább az idegeket, ne rágassuk le tovább a körmöket a nézőkkel, mutassuk be az utolsó résztvevőt, ám valószínűleg a versenyben korántsem utolsó helyen végző SONYYYYY LECLAAAAAAAAAIRE!
Sonny igazi driftshow-al kedveskedik a közönségnek, keresztbenautózva lövi le a célokat, és a szlalomozás sem marad ki a repertoárjából. A fanatikusok máris Sonny-Kazuo döntőt skandálnak, és a fogadóirodák is - látván a show-t - egyre kisebb szorzót adnak azoknak, akik Sonny végső győzelmére fogadnak, valamit kezdenek ők is érezni.
- Hűűűha! - hüledezik el Matthew - Azt hiszem, a mágus (Kazuo beceneve Wizard, emlékezzünk) komoly megszorongatásra számíthat.
- Ha csak ugyan összekerülnek! - inti józanabb gondolkodásra a másik riporter.
- Én meg merem kockáztatni, hogy a döntőben találkozni fognak! Hogy ez kiderüljön, máris indítják a szervezők a selejtezőt, már látom is ahogy az első versenyző elindult a körpályán.
A selejtezők egy mesterségesen kialakított körpályán zajlanak, ahol minden versenyző 2 kört tesz meg. A pálya különböző részein céltáblák vannak elhelyezve, ami a kocsik fegyverének segítségével érvényes eltalálni, avagy a rendelkezésre álló kézifegyverrel. Aki nem talál el célt, vagy nem a közepét találja el, az büntetőmásodperceket kap. Szóval elsősorban ez számít, és aztán számít csak az idő, ami alatt megtette a szükséges távot.  A pálya egy éles visszafordító kanyarral kezdődik, amit egy rövidebb egyenes követ. Ezt egy 90 fokos kanyar töri meg, amit egy rövidebb egyenes után egy tört ívű, hosszú kanyar következik, először 90 fokos élességű, majd jóval enyhébb ívet vesz fel. A kanyart megtör egy közepes sebességgel bevehető jobb kanyar, ami után egy hosszú egyenes következik. Itt megint egy visszafordító kanyarral van dolgunk, és az azt követő egyenest már csak egy teljes gázzal is bevehető, pillanatnyi ív tör meg, ezáltal vissza is jutottunk a rajt-cél ponthoz. A versenyzők bemutatásuk sorrendjében indulnak el, nincs is ebben most különösebb említeni való, hiszen tudjuk, hogy ez a bajnokság két személyről szól most igazán.  Ebből Kazuo készül most, és vár a "zöld" jelzésre. Embertelen sebességgel robban be az első kanyarban, a legtöbb néző szívehez kapva, lélegzetvisszafolytva követi Kazuo manőverét, aki kocsijával olyan hatást kelt, mint aki lesodródni készül az első kanyarban. Ám az ív szélén mindig megfogja a kocsit, eltalálva a célt is, és már halad is tovább, nem meglepő módon ő veszi át az első helyet. Rajta kívűl eltalálták még páran az összes célt, de közülök messze Wizard volt a leggyorsabb, ezzel nem meglepő módon átveszi az 1. helyet. De a meglepetés csak most következik, Sonny legalábbis arra készül. Ez sikerül is neki. Hibátlanul teljesítve a feladatot fél másodpercet vert Kazuora. Aki szokott ilyen technikai sportokat nézni - mint pl. a Forma-1 is - az tudja, hogy ez milyen rengeteg idő.
- Mi van??? Ez... Ez... Ez hogy lehet? - döbben le a világbajnok a kijelzőre pillantva.
- Látod ezt, Mizuki? - nézi lesújtva Toru is a kijelzőt a nézőtérben Mizukival.
- Úgy látszik, ez a Sonny gyerek egy cseppet sem viccel. Nehéz dolga lesz így.
- Én bízok benne! ALÁZD A FÖLDIG, GYERÜNK!
Sonny hatalmas, önbizalommal teli mosollyal közelít a Suprás felé inzultálásképpen.
- Mi van, Kazuo? Ez lenne minden, amit tudsz?
A rivális legszívesebben ott helyben nekiugrana a nagyképű devilnek, de példát kell mutatnia az őt nézőknek, rajongóinak.
- Ilyen nagy lesz a szád akkor is, amikor a fegyveremmel nézel farkasszemet?
- Csak mire te egy mozdulatot véghez viszel, én addigra hat helyen simán el foglak találni. Egy devil gyorsaságával nem vetekedhetsz.
- És a gyorsaság párosul némi technikával is?
- Nem volt elég ez a selejtező talán, hogy bebizonyítsam?
- Ja persze, biztos azt hitted, én vagyok mögötted. Ezért beszartál, és azért mentél te ilyen gyorsan.
- CHH! NE PRÓBÁLJ MEG ALÁBECSÜLNI ENGEM, TE KIS...!
- Találkozunk a döntőben, devilfiú! - mosolyog higgadtan, majd beül a Toyotájába.
Ismét a közvetítők veszik át a szót.
- Hölgyeim... uraim! Elérkeztünk az est fénypontjához! A döntőhöz, ahová négyen jutnak be. Akárcsak az egész verseny alatt, itt is tilos lesz használni a képességeket, már aki rendelkezdik ilyennel egyáltalán. Lássuk sorra a versenyzőket. Az egyik egyenesen Ausztráliából érkezett hozzánk, üdvözöljék Simon Robinsont, a többszörös ausztrál bajnokot. Sötétkék, metálfényezésű Mazda MX-5-ösével sok ellenfelét küldte már a pszihológiára. A másik a 37 éves, igen rutinos indulónak számító Jean Charmond, mi mással, mint egy francia kocsival, nevezetesen egy V6-os fekete Clioval. Úgy látszik bevált az új kocsi, hiszen ez egészen a döntőig repítette, ahol első ízben szerepel. Harmadik döntősünket be sem kell mutatnom, szerintem most is megváltotta bérletét az első helyre, Kazuo Shinizaki, sárga Suprájával. Nem sok módosítás látszik a kocsin. És végül, a verseny történetében először egy újonc is a döntősök között van, akinek talán származása is segítségére volt, de érdeme így is vitathatatlan, Sonny Leclaire, aki egy bajor csodával, egy M3-GTR-el várja, hogy ellenfeleit "szétszedje". Most pedig ismertetném a szabályokat. Mindegyik kocsin "X"-el megjelölnek egy pontot kizárólag a kocsi oldalán valahol, ahol az ellenfelet el kell találni, pontosan az "X" közepén. Természetesen az utolsó állva maradt ember nyeri meg az egész bajnokságot. Most pedig van még 5 perc a döntő kezdééséig, hogy a versenyzők összeszedjék egy kicsit magukat fejben. Addig is, hogy férfi vendégeinknek is kedveskedjünk a sok férfi után, élvezzék az igen csinos és szexi táncoslányok műsorát - ismerteti a fontosabb tudnivalókat Matthew, és a fekete miniszoknyában és ugyanolyan színű kis topban megjelenő lányok már el is kezdik a közönség szórakoztatását. Kazuo a nevével fémjelzett szobában ült az ágyán és néz maga elé. Tudja, hogy ez egy nagyon nehéz döntő lesz számára, nem is hasonlítható korábbi döntőinek a könnyűségéhez. Kopogtatnak az ajtón. A behívásra Kiyoko jelenik meg, ami a mis Kazuonkat kellemes meglepetésben részesíti.
- Azt hittem, nem jöttél el.
- Itt vagyok már az  elejétől. De nem látom azt a Kazuot, akit eddig megismertem a felvételeken. 
- Az az igazság, hogy... - mentené magát a helyzetből a leszidott férfi, de Kiyoko folytatja.
- Azt hittem, te sosem veszítesz! Vagy csak egy illúziót építettél fel bennem és a nézőkben?
- NEM!
- Akkor most menj és bizonyítsd be!
- Kiyoko...
- Én hiszek benned - lép nagyon közel Kazuohoz.
- Minden döntősnek! Egy perc múlva mindenki legyen a pályán! Ismétlen! Minden döntős egy perc múlva legyen a pályán!
- Menj és alázd le azt a nagyképű devilt!
- Elintézem azt a gyökeret!
Kazuo szerette volna megcsókolni a gyönyörűséget, mielőtt még kimegy a pályára, de Kiyoko sarkon fordul és kisétál.
Mindenki megkapta a maga kis "jelét". Kazuo a jobb hátsó panelra, Sonny pedig a bal hátsóra. Egy speciális, festékkel töltött lövedékkel szerelték fel a kocsikat, ami pontosan akkora nyomot hagy a kocsin, amekkorát kell, ezáltal pontosan meghatározható, hogy a jel tényleg ott lett e eltalálva, ahol kell. Embert és gépet próbáló kűzdelem lesz. Egy focipályánál valamivel nagyobb terület szolgált arénának. A négy versenyző a helység négy sarkát foglalta el. Kazuo jobb alsó sarokban, Sonny bal felső sarokban, pontosan szemközt nézve egymással. A Clios pedig a bal alsó sarokban az ausztrál fiatalamberrel szemközt nézve, hogy már csak formalitás végett elsoroljam a teljes mezőnyt. A nézőtéren csend lett. Mindenki a hatalmas táblára figyelt, ahol a visszaszámláló számolt 10-től. 9... 8 ... 7 ... és így tovább a "GO!" feliratig. Ebben a pillanatban mind a motorok, mind a nézők felhördültek. Kazuo a Cliossal, míg Sonny a Mazdás fazonnal volt elfoglalva, csakhogy egy az egy ellen meg tudjanak egymással kűzdeni. Lőszer bőven volt, szóval szórhatták egymást. Simon "forogva" tüzelt, sugárba szétszórva a lövedékeket, remélve, hogy eltalálja a Devilt, vagy akár valaki mást. Sonny fajához méltóan gyorsan és könnyedén kerülte ki a lövéseket.
- Nemsokára megvagy! - feleli magabiztosan Simon Sonnynak.
- Ohohó.. azt hiszed, ez minden, amit tudok?
- Ne becsülj alá! Harcolj tisztességesen!
- Csakugyan? AKKOR EZT FIGYELD!!!
Simon oldalra tekint ahol pontosan Sonnyt kapja szerencsétlen szembe, ami nem igazán kényelmes, hiszen neki az ajtóra tették az "X"-et.
- Mi?? Előbb amott voltál, most meg... - képed el a devil ellenfele.
- Sajnálom, hogy ilyen rövid ideig tartott harcunk... A szagod alapján többet néztem ki belőled.
- TE ROHADÉK! SZÓRAKOZOL VELEM?
- Nem, abszolút nem szórakoztam jól... Még csak bemelegítésnek sem voltál jó. Nem is bánom, hogy nem lehet használni a képességeket... Méltatlan lett volna rád pazarolni.
- Szemét!
- Pápá!
Simon likvidiálva, már csak hárman maradtak. Kazuo kapta a nehezebb ellenfelet, mert még mindig csatában állnak egymással. Sonny megpróbálja ezt kihasználni, arrafele hajt, úgy gondolja, ellenfelét úgy is lefoglalja a Renault-ra való koncentrálás. Alattomos és gyáva módon hátulra akarja rámérni a kegyelemdöfést, a meglepetés ekkor éri. Ahogy odaér, Kazuo kinyújtja a fegyverét és egy cseles manőverrel annál a pontnál termett, ahol Sonnyt kell eltalálnia. Fegyvercsövének távolsága centiméterekben volt mérhető az "X"-től.
- Ilyen gyáva módon lennél képes csak legyőzni engem?
- Mégis... Honnan... Tudtad? - kérdezi még mindig teljesen nagyra nyílt szemekkel.
- Azt hiszed, hogy csak te próbálkoztál ezzel? - feleli rá nem jellemző, teljesen komoly arccal - Most pedig, ha megbocsátasz... - itt mondatát félbehagyja, egy tettel fejezi be. Mégpedig úgy, hogy fordul 180 fokot, és kiüti Clios ellenfelét a versenyből. Majd újra szembe fordul egyetlen állva maradt ellenfeléhez.
- Simán kiejthettél volna... Miért nem tetted meg?
- Sportember vagyok. Nincs szükségem ilyen piti módszerekre, hogy elintézzelek téged.
- Hülyét akarsz csinálni belőlem?
- Höhö! Nem kell ahhoz az én segítségem!
- TE SZEMÉT! MEGBÁNOD EZT MÉG!
- Cöhh... Gyere csak!
Látványos, veszélyes és ádáz harc vette kezdetét köztük. Hol egyik, hol a másiknak szurkoló nézősereg jajdul fel egy emberként, mikor szorult helyzetbe kerül valamelyik. Kazuo váratlanul elindul nyílegyenesen Sonny felé, majd egy hirtelen mozdulattal jobbra rántja a kormányt, aztán egy bizonyos szög után meg balra, ami sodródást eredményez. Ellenkormányozva megfogja a kocsit, és szépen, egyenletesen keresztben csúszva rázúdít egy jó adagot Sonnyra. Devilünk sem vol tétlen. Gyorsaságát kihasználva még ha csak nehezen is, de kitér a támadások elöl, és Kazuora megint hátulról akar lesújtani. Mesterlövészünk már tisztában van nagyon is Sonny módszereivel, és egy könnyed faralással kitér az útjából, amit Sonny kegyetlen sebességel szánt fel. A támadó fél úgy érzi, hogy Kazuo ellen csak közelharcban lehet esélye ennek megfelelően próbál mindig közel kerülni hozzá. Tudja azt is, hogy bármilyen messzeségből képes őt eltalálni. A közönség már nagy feszült. Sonny rövid idő alatt nagy népszerűségre tett szert, hiszen őt is szép számmal bíztatják. A devil próbálkozása eredményt látszik hozni, riválisa egyszerűen nem tud mit kezdeni a helyzettel, bárhogy próbál kitérni előle. Egyre vadabbul kezdi irányítani Supráját. Sonny pedig most veszi először elő puskáját és pár lövést leadott Kazuora. Szerencséjére egyik sem ott talált, ahol kell. Válaszul a szőke srác sem hagyta magát és szintén sikerült pár találatot ejtenie Sonnyn, aki aztán egyre gyorsabban kezd mozogni, Kazuo ezt már nem képes követni, aminek az lett a vége, hogy elveszíti uralmát kocija felett. Csak pörög megállíthatatlanul egyenesen a fal fele, amit bal oldalával teljesen telibe is kap. Hatalmas port ver fel. 10-20 másodperc után kezd elülni a por, lassan kirajzolódnak a BMW körvonalai, ahogy egyre közelebb tart Kazuo felé.
- Ezt nem hiszem el! Megtörténik végül, amire senki sem számított, méghozzá egy újonctól ráadásul?! - kezdi Dave teljesen magából kikelve.
- Azt hiszem, erre szokták mondani, hogy semmi sem tart örökké - nyugtázza Matthew.
- (Kazuo, szedd össze magad!) - tette hozzá magában aggódó tekintettel Kiyoko.
- KAZUO! - csap fel Mizuki is!
- NEEM! - üvölt fel Toru!
Bíztatottjuknak pedig le van hajtva a feje, mint aki eszméletét vesztette.
- (Hát, nehezebb harcra számítottam, de nem volt rossz) Itt az idő, hogy befejezzem, ezt a meccset én nyertem! - jelenti ki 100%-os magabiztossággal a BMW-s.
- Abba te ne legyél olyan biztos! - emeli fel a fejét csibészes mosollyal Kazuo, majd kitér Sonny elől.
- MI?! - érzi magát teljesen lesújtva az előbb még a győzelem ízét érző Sonny.
De mire kitisztulhatott volna meglepett  ellenfelének a feje, egy ravasz mozdulattal felborítja az M3-as BMW-t, ami fejenállva kerül nyugalmi állapotba. Talán meg sem állt a roncs a borulásban-pörgésben, már akkor ott lehetett a találat az "X"-nél, mindenesetre, már ott volt, mire mozdulatlanul állt a kocsi a feje tetején.  A sárga Supra lassan odagurulva közelíti meg. Kiszáll belőle, majd kihúzza a fekete járműből. Odarohannak a szervezők is, hogy talpra állítsák a felborult járgányt.
- Jól vagy? - kérdi tőle Kazuo.
- Ne aggódj, helyre rázódok. El kell ismerjem, hogy nem csak a szád nagy. Büszke vagyok, hogy egy ilyen ellenféllel szemben maradtam alul.
- Részemről is élvezetes volt a kűzdelem, méltó ellenfelem volt végre a személyedben.
- Na jó, szerintem elég lesz az ömlengésből, én most megyek.
- Jössz a következő versenyre is?
- Ezt most már meggondolom! - válaszol mosolyogva Sonny, aki el tudja saját kocsiján hagyni az arénát.
A versenyen jelen volt Alexandra is, aki egyfajta elégtételként vette tudomásul, hogy a döntőt Kazuo nyerte. De azért még személyesen is vissza akar vágni Sonnynak. Jöttek a szokásos dolgok, az eredményhírdetés, az interjúk, és a hosszú, sokszor már terhelőnek ható huzavona után végre teljesen át tudja magát adni barátainak és szíve hölgyének. Ryan is csatlakozik a társasághoz, aki jutalmul mindenkinek fizet egy kört. Ez ritka nagyvonalúság a fejvadásztól. Az italozás éjszakába nyúlt már bele. Mikor úgy érezte, nem tud már senki sem egy kortyot legurítani, mindenki elindul hazafele lassan. Toru most egy picikét többet kortyolt, így Kazuo és Ryan támogatja el a kocsiig. Mizuki pedig megnyugtatja a társaságot, hogy ő tud vezetni, majd ő elviszi Torut. Ez rendben is volt, mindenki más a saját kocsiján távozik, Kiyokon kívűl, aki Kazuo mellett foglal helyet. Pár percnyi vezetés után megáll az út szélén. Önmagához hűen a férfi mindjárt rögtön kezdeményez a lány felé. Lassan elkezd felé hajolni. Kiyoko ugyanígy tesz, míg ajkuk nem ért össze. Hosszas csókolázásba fognak, miközben már Kazuo gyengéden simogatni kezdi lány combjának a belső felét, egyre feljebb haladva. Mikor keze kezd egyre közelebb érni a lány lába közéhez, a fejvadászlány hirtelen megálljt parancsol.
- Neh... ! - nyögi fel. Kérlek, ne csináld!
- Mi a baj?
- Ezt nem tehetjük meg - Mondja Kiyoko majd kiszáll a kocsiból. A férfi azonban megragadja a kezét.
- Persze, azt hiszed, hogy csak "arra" kellesz nekem, igaz?
- Nem... Én... - hebeg zavartan.
- Ne magyarázkodj! Tudom, azt hiszed, hogy már nagyon jól ismersz!
- Miért mondod ezt?
- Mert úgy viselkedsz, és még csak fikarcnyi esélyt sem akarsz nekem adni, hogy más oldalamat is megismerd!
- Kazuo!
- Hagyjál!! - üvölt rá a lányra és a gázba tapos.
- VÁRJ! KAZUO!!! BOCSÁSS MEG! - lábad könnybe a szeme, de a férfi már nem hallja.

---

Toru egy kicsit össze tudja szedni magát útközben, és biztosítja Mizukit, hogy nem lesz baj hazafele, jól van most már. Ez így is történik, hazaérve bekapcsolja a TV-t, amiben éppen egy anime megy, és kimegy a konyhába egy kis harapnivalóért. A halkan szóló TV miatt nem hallja a következő hírt:
- Megszakítjuk adásunkat! Pár perce egy hatalmas kamionmonstrumot láttak a város határában közeledni. Ugyanez a "szörnyeteg" már legalább 8 városnak okozott tetemes károkat. Célja csak a pusztítás. Ha tehetik, ne menjenek ki az utcára!! Ismétlem! HA NEM MUSZÁJ, NE MENJENEK KI!! - közli a hírt felolvasó férfi.

- VÉGE -

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése